Tuesday, April 27, 2021

Kansallisen veteraanipäivän tiedote 27.4.2021 Tampereen kuntavaaleissa 2021 Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista

Tampereen kuntavaaliehdokas Valkoinen Tampere Seppo Lehto 14.4.2021 pic14

Kansallisen veteraanipäivän tiedote 27.4.2021 Tampereen kuntavaaleissa 2021 Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista 


Tampereen Hervannan Hervantajärven, Suolijärven etc, eikä Eteläpuiston, saati Lielahden luontoa ei saa rasittaa ylirakentamisella kuten nyt on käymässä mm "Dubain saarten" tapaisella idioottimaisella hankkeella. 

Kansallisena veteraanipäivänä muistakaa: Kuntavaalien kansallismielisten ykkösvaihto Lehto Seppo. Varo halpakopioita mm persuissa kepuleissa kokkareissa useita kommaritaustaisia tai mistään mitään tietämättömiä listanjatkeita, jotka enintään kelvollisia kahvia kaatamaan itselleen. 

Lumet ovat sulaneet teiltä ja pihoista. Kansallisen veteraanipäivän tiedote Tampereen kuntavaaleja koskien: Suomalaisen luonnon asialla Tampereella oikea vihreä, ei mikään luontoa tuhoava seteliselkärankainen kepuli kokkari tai kommari. 

Herran siunausta kaikille isänmaan arvot oikein ymmärtäville:
Tampereen kuntavaaliehdokas Lehto Seppo oikea vihreä suojeluskunta-arvoin ei kommaridesantti huuhaa, kuten suuri osa erilaisista kok vihreät demari kepuliketkuista, jopa persuissa täysin epäkuranttia listallaan, hyvä kun ovat apukoulusta päässeet 14.4.2021 pic6

Seppo Lehto Tampereen valtuustoon sanomaa: On kansallisen heräämisen aika: Seppo Lehto Tampereen valtuustoon kuntavaaleissa 2021: Kansallisen veteraanipäivän tiedote 27.4.2021: 

Sama valkoinen tulevaisuus Tampereelle kuin Tartolle ;) 

Seppo Lehto kuntavaaliehdokkaanne kuntavaaleissa Tampereella 2021 




vapaussoturi@gmail.com  
Yhteydenotot sähköpostilla, kiitos


Kuntavaaliehdokkaanne valkoisempaan Suomeen Tampereen kuntavaaleissa oheisella Valkoisen Suomen yhteislistalla:

 

Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista



Sanna Piipponen

Raimo Leipävuori
--------------
Kansakunnalliset tavoitteemme elävät vaikka niistä pyritään vaikenemaan: https://Suomen-Laatokka.blogspot.com

----
Muistakaa miehittäjä-Ryssän kusettajien kusetuksiin ei pidä langeta vaan kusta takaisin silmään:

Suomen ja EU:n yhtein projekti: Erilaisten neekerivaltioiden, islamistien ja miehittäjä-Ryssän invaasioille loppu:














Sitoutukaa suomalaisiin oikeisiin arvoihin ilman muslimi-invaasion, neekerivaltioiden ylipularoiskeita tai ryssäläisiä kusetuksia:
-------------------

No comments:

Post a Comment