Thursday, December 17, 2020

Kuntavaaleissa 2021 kun äänestämme ja valitessaamme äänestyskohdetta: Sitoutukaamme suomalaisiin oikeisiin arvoihin, kerta #persuihin on pesiytynyt #arvottomuus Ehdokkaiksi #persuissa käy vain pukuneekerit velttovittuiset läskit desantit ymv

Kuntavaaleissa 2021 kun äänestämme ja valitessaamme äänestyskohdetta: Sitoutukaamme suomalaisiin oikeisiin arvoihin, kerta #persuihin on pesiytynyt #arvottomuus Ehdokkaiksi #persuissa käy vain pukuneekerit velttovittuiset läskit ymv jotka pyrkivät noudattamaan youtube- ja demlamääräyksiä siitä kuinka suomea kirjoitetaan sanotaan tai ajatellaan.

Kommaritaustaiset ovat päässeet erilaisten puoluesensorien suosiollisella avustuksella mädättämään demokratian ja puoluejärjestelmän kommarivalheita suosivilla tahoilla. 
Ohessa eri kuvissa kuinka Britannian kuninkaalliset, Olympialaiset, neuvosto-Ryssälän käytössä hakaristi käytössä ja perinteinen Mooses-tervehdys, mikä kommarien ulostepussit pyrkivät leimaamaan "paha paha".



Kuntavaaleissa Tampereella 2021 olympia-aatteen mukaisesti tervehdimme ilman keihästä vain Herran siunausta jakaen. Kättelyhän on tunnetusti puhdasta kommunismia missä jaetaa räkäviruksia toisille. Isänmaan asialla tervehtien tervehditään aina käsi käteen koskematta?



Seppo Lehto Huk moniosaaja palveluksessanne:


https://Sitoutumaton-Kuntavaaliehdokas.blogspot.com



Miehittäjä-Ryssän setelistössään käyttämä hakaristi setelissä



Russia = Ryssland Vain idiootit luottavat mihinkään mikä tulee miehittäjä-Ryssän kätyrien suusta tai painettuna sanana. Katse Kaukasukselle Ryssän Sovjet jälkeisiin invaasioihin Tsetsenia, Georgia ja Ukraina


https://sitoutukaamme-suomalaisiin-arvoihin.blogspot.com

Vetoomus kaikille tamperelaisille, suomalaisille

------------------------------------