Wednesday, February 3, 2021

Tarkennusta Tampereen kuntavaaleissa 2021 puna- ja valhemedian levittämiin ja somepalstoilla pullautettuihin kommariväitteisiin suomalaisuudesta historiasta oikeusvaltiosta mädätyksestä, matusirkuksesta etc:


Ei ole kuntavaaliehdokas Seppo Lehdon voittanutta, eikä voittavaa kuntavaaleissa Tampereella ilmaisutaidon osalta?

Tarkennusta Tampereen kuntavaaleissa 2021 puna- ja valhemedian levittämiin ja somepalstoilla pullautettuihin kommariväitteisiin suomalaisuudesta historiasta oikeusvaltiosta mädätyksestä, matusirkuksesta etc: 

Helvetin velttokullit eivät Tampere PS:ssä, kuten muissakaan Tampereen puoluelistoina rohkene asioista puhua niiden oikeilla nimillä toisin kuin tamperelainen Seppo Lehto Rajat kiinni-liikkeestä tuttu taltioija

Hänen suuruutena sanataiteilija monen alan erikoisosaaja historioitsija Seppo Lehto moniosaaja ei mahtunut ps-tampere kuntavaalilistoille toisin kuin monet erilaiset mammanpojat rintavieroituksesta hiljan irrotetut historiattomat perseraiskauksista haaveunia näkevät, Herran armossa julkisissa toileteissa runkkaavat Hallelujaa-tahot kuten KD-tahoissa.

Erilaisilla eri puolueiden desantteja vilisevillä kuntavaalilistoilla on eri puolueissa täysin tuntemattomia tyypillisiä käsi ruvella operoivia ahavoituneita turpauunoja joilla ei ole muuta virkaa kuin inistä aitan takana ryssäläinen neuvotoaikainen perseenpäristin perseessään ;) selaillen "Aku Ankkoja" / Kalle Ankka / Hustler liukuvoidepurkki toisessa kourassaan ja verinen lampaanvittu edessään?

Valitettavasti ei ole puoluekartta täydellinen, ei ole nsdap-ehdokkaita, mutta lohdutuksena kansallismielinen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto toki ajaa Suomen kansan asiaa ;) kun muut tyytyvät imaami- ja niggaperseitä imuttamaan ilman mitään turvaohjeita, nielu täynnä toiseuden eritteitä ja visvaa ;) 

Donald Trumpin viitoittamalla profeetallisella tiellä, jota Seppo Lehto on raivannut jo yli 31 vuotta

Tampereen 2021 kuntavaaleissa

https://Suojeluskunta-Tampere.blogspot.com/ suojeluskunta-arvoin. Ole sinäkin? Vaikka olisit nimeltäsi "Oleg"-juurta ;)

Parhain terveisin Herran siunausta erilaisille ryssäläis-/bryssäläisille jakaen
Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampereella omalla valitsijayhdistyslistallaan ;)
Kiitoksia etukäteen kannatuksestanne.

Historia velvoittaa vaalimaan perinteitä ja kotimaisia arvojamme jutkuvalheiden sijaan. Ohessa UKK ja ilmavoimien lennostolippu missä itsenäisen Suomen symboli hakaristi.
----------------
----------
Muistakaa vaikuttaa? Parhaillaan Vuoden tamperelainen äänestys menossa Tamperelainen-lehden nettisivuilla. Seppo Lehto ehdokkaaksenne kisaan? 
https://Vuoden-Tamperelainen.blogspot.com blogissa myös linkki kisaan:


------

No comments:

Post a Comment